Entresol

Vi på RMS förstår vikten av att maximera utnyttjandet av din lokals utrymme.

Med vår Entresol kan du på ett kostnadseffektivt sätt utöka dina ytor, oavsett om det gäller lager, kontor, produktion eller display yta. Genom att lägga till en ytterligare våning i din lokal kan du inte bara frigöra utrymme för förvaring och skapa mer lagerutrymme, utan även inrätta kontorsyta och personalutrymmen. Våra entresol lösningar ger dina lokaler ett extra våningsplan utan behovet av att bygga ut i markplan.

Vårt system är designat för hög lastkapacitet, vilket gör det lämpligt för olika användningsområden. Dessutom är det snabbt att montera och demontera, och erbjuder stor flexibilitet och möjlighet till expansion. Detta är den perfekta lösningen, särskilt för de av er som har lagerlokaler med högt i tak.

Varför välja RMS Entresol?

Med lång erfarenhet och expertis inom entresol, är vi på RMS stolta över att konstruera, leverera och montera CE-godkända entresollösningar. Vi anpassar varje lösning efter specifika önskemål som storlek, höjd och lastförmåga.Tack vare vår gedigna kunskap och erfarenhet kan vi säkerställa att våra entresoler alltid är tillverkade med högsta kvalitet och precision, vilket i sin tur garanterar en säker och hållbar lösning för din verksamhet.

Entresol passar olika typer av verksamheter

Entresol är inte bara för lager miljöer. De passar även utmärkt för fabriker, verkstäder, kontor, offentliga miljöer, gym,mässor, events, butiker och mycket mer. Med RMS kundanpassade entresol lösningar kan du utnyttja höjden i dinlokal, optimera dina ytor och göra en prisvärd investering. Istället för att flytta till större lokaler, kan en entresol ofta vara ett mer lönsamt alternativ.

Entresol varför välja RMS Entresol? Entresollager under uppbyggnad
Entresol - Skapa nya ytor - Entresoplan

Skapa nya ytor med entresolvåning

Med en entresolvåning, kan du fördubbla din golvyta och skapa nya användbara ytor. Vi anpassar lösningen efter dinaspecifika behov, med olika typer av räcken, trappor och grindar. Våra entresoler kan byggas i upp till tre våningar,med eller utan integrerade hyllor. Entresolbjälklaget dimensioneras enligt gällande EU-standard, med laster från 350kg/kvm och uppåt.

Godshantering

Entresolplan erbjuder en mångsidighet som går utöver traditionellt lagringsutrymme. Förutom att vara en idealisk lösning för hyllplock och lagring, kan de också anpassas för att fungera som kontorsutrymmen eller till och med som specialiserade områden för GOH (kläder på hängare). Denna flexibilitet innebär att du kan ha en dedikerad zon för varje aspekt av din verksamhet, allt under ett tak. Med en välplanerad entresol kan du också förbättra arbetsflödet, minska plocktiden och öka produktiviteten.

Maximera din investering

Kostnaden för en entresol kan variera beroende på användning. Det kan skilja sig i pris mellan en entresol för kontor jämfört med en som har integrerade flow-racks och transportband. Men det är viktigt att inte bara titta på kostnaden. Överväg hur lagrets processer kommer att förändras och hur du kan maximera avkastningen på din investering.

Entresol - avbrottsfri installation - Entresolplan sett underifrån

Avbrottsfri installation

Vi förstår vikten av att din verksamhet fortsätter som vanligt, särskilt i en snabbt rörlig affärsmiljö. Därför strävar vi alltid efter att vara så effektiva och diskreta som möjligt under installationen av entresolen. Genom att minimera eventuella störningar säkerställer vi att ditt team kan fortsätta sitt arbete utan av brott. Våra erfarna montörer samarbetar nära med ditt team, och allt arbete sker med hänsyn till dina önskemål och tidsscheman.

Tillbehör och tillval för Entresol

För att göra din entresol så funktionell som möjligt erbjuder vi ett brett sortiment av tillbehör och tillval. Oavsett dina säkerhetskrav eller estetiska önskemål kan vi anpassa din entresol efter dina behov. Vår standard färg är Grå ral 7024. Det går bra att välj bland olika färger, material och designalternativ för att skapa den perfekta lösningen för din verksamhet.

Säkerhet och certifiering

För oss på RMS är säkerhet och hållbara lagermiljöer av yttersta vikt i vår kundleverans. Vi levererar därför entresoler som är CE certiferade enligt EU-standard. Denna certifiering garanterar att våra produkter uppfyller de högsta säkerhetskraven och kvalitetsstandarderna inom branschen. Vi ser till att varje installation genomförs med noggrannhet och precision för att säkerställa en trygg arbetsmiljö för alla användare. Med RMS kan du vara säker på att du investerar i en lösning som är både säker och hållbar.

Entresol - säkerhet och certifiering - Entresol skyddsräcke gult

Ja tack, jag vill veta mer!

FAQ

Här hittar du vanliga frågor som uppstår när man står i funderingar på en investering i entresol.

En entresol, även känd som mezzanin eller mellangolv, är en förhöjd plattform inom en byggnad. En entresol ger extra utrymme utan att vara ett fullständigt våningsplan. Den är delvis öppen och ger insyn mot byggnadens högre delar eller tak.

Entresoler är inte bara för lagermiljöer. De kan användas i fabriker, verkstäder, kontor, offentliga miljöer, gym, mässor, events, butiker och mycket mer.

Efter godkänt ordererkännande är leveranstiden cirka 4 veckor. Leveranstiden kan bli något längre vid speciallösningar.

Entresolbjälklaget dimensioneras enligt gällande EU-standard, med laster från 350 kg/kvm och uppåt.

Vi erbjuder kundanpassade lösningar baserat på dina specifika behov, inklusive olika typer av räcken, trappor, grindar, golv och färger.

Kostnaden för en entresol kan variera beroende på användning och design. Men ofta är det ett mer lönsamt alternativ än att flytta till större lokaler eller bygga ut.

Installationstiden varierar beroende på projektets storlek och komplexitet, men ofta tar det enbart ett par dagar. Vi strävar alltid efter att minimera störningar för din verksamhet.

För oss är säkerhet och hållbara lagermiljöer viktigt i vår kundleverans. Vi levererar därför, som en av få leverantörer i branschen, entresoler som är CE-certiferade enligt EU-standard. EU no. 305/2011, teknisk standard harmoniserad med europastandard: EN1090-1 och 1090-2.

Ja, vår standard färg är Grå ral 7024. Men vi erbjuder ett brett sortiment av färger och kan även anpassa färgen enligt dina önskemål.

En entresol kan effektivt fördubbla din golvyta, optimera dina ytor, effektivisera godshantering och lagerprocess, samt erbjuda en prisvärd investering.

Entresol klassas som fribärande lagerinredning genom att den inte påverkar befintlig byggnad eller konstruktion och kräver därför inget bygglov. Ur brandskyddssynpunkt kan det dock behöva göras en bygganmälan. Kontakta ert försäkringsbolag för att ta reda på vad som gäller i just er lokal när det gäller brandskyddsregler.

Du kan kontakta oss via vårt kontakt formulär uppe till höger, mejl på sales@rmslager.se eller ringa oss på 016-520 14 55.

Så här monteras entresol