Skip to main content

Coop Svalbard

På de ödsliga och kalla Svalbard stod Coop inför en stor utmaning – att förnya och uppgradera sina lagermöjligheter. RMS kallades till den frusna ögruppen för att göra jobbet, och trots de extrema temperaturerna var vi redo för utmaningen.

500

500 st pallplatser

20

Vi leverade en mezzanin på 20 kvm

Utmanande projekt

RMS har varit en nyckelspelare i optimeringen av den nya lagerlokalen på Svalbard, och vår flexibla lösning möjliggör enkel utbyggnad och expansion. Våra skickliga montörer demonterade det gamla materialet och byggde upp 500 nya pallställ och en ny mezzanin. Uppdraget var utmanande, men vi genomförde det med stolthet och hängivenhet.

Vertikal utnyttjande

För att ytterligare förbättra lagringskapaciteten och funktionaliteten för Coop Svalbard installerade RMS Lagerinredningar en ny mezzanin. Denna mezzanin skapade extra utrymme för lagring och arbetsytor, vilket gjorde det möjligt för Coop att maximera sin lagringskapacitet och flexibilitet. Den skapade också en plattform för att organisera och hantera varor på ett mer effektivt sätt. Genom att utnyttja den vertikala utrymmet kunde Coop dra fördel av den tillgängliga takhöjden och frigöra värdefullt golvutrymme för andra ändamål.

Extra utrymme och mångsidighet

För att möta Coop Svalbards behov av förbättrad lagring och effektivitet byggde RMS Lagerinredningar upp nya pallställ på plats. Pallställen skapade en organiserad och platsbesparande lagringslösning för Coops varor. Genom att använda pallställ kunde Coop effektivt organisera och hantera sina produkter, vilket resulterade i snabbare plockning och leverans av varor till sina kunder på Svalbard. Den optimerade lagringsstrukturen möjliggjorde också en bättre användning av tillgängligt utrymme och främjade en säker och effektiv arbetsmiljö för Coops personal.

Om Coop Svalbard

Coop Svalbard är ett varuhus och den enda livsmedelsbutiken i Longyearbyen, Svalbard. Ägs och drivs av Coop Svalbard BA och säljer dagligvaror, färskvaror, taxfreevaror, souvenirer, parfymer och presenter. Coop Svalbard driver även en kiosk på Svalbard Airport, Longyear.

Vill du se fler projekt?