Skip to main content

RoyalDesign, en framstående aktör inom heminredningsbranschen, behövde skapa ett helt nytt, modernt e-handelslager för att möta den ökande efterfrågan och optimera sin logistikinfrastruktur. RMS var med och inredde det nya lagret med ny lagerinredning.

15.000

Storleken på lagret

14.000

14.000 pallplatser installerades

Millimeterprecision och Smidig Leverans

Rikard Jonsson, lagerchef och projektledare från RMS, ledde arbetet.

Kundens röst: Andreas Ekberg, grundare och ägare av RoyalDesign, uttryckte sin nöjdhet med leveransen från RMS: ”Det var en helt perfekt lagerleverans från RMS. Vi hade ett riktigt bra samarbete. RMS levererade verkligen på den höga nivå vi kräver.”

Rikard Jonsson förklarar hur arbetet gick till: ”Vi började med att identifiera kundens behov och skissade sedan upp förslag på lagmiljön för ett effektivt och säkert lager. Montageteamet slutförde projektet på två och en halv vecka, två veckor snabbare än beräknat.”

Strukturerad lagermiljö

RMS levererade en imponerande mängd pallställ för att möta RoyalDesigns behov av lagringskapacitet. Med 14 000 pallplatser skapades en effektiv och strukturerad lagermiljö som kunde hantera den ökande volymen av varor. Pallställen möjliggjorde en vertikal utnyttjande av lagerutrymmet, vilket frigjorde golvyta och skapade en mer organiserad arbetsmiljö. Genom att maximera lagerytan kunde RoyalDesign effektivt hantera och distribuera sina produkter till kunderna.

Ökad trygghet & effektivitet

För att säkerställa en trygg och säker arbetsmiljö inkluderade RMS även säkerhetsprodukter såsom stolp- och gavelskydd i leveransen. Dessa produkter är av hög kvalitet och skyddar både personal och utrustning från olyckor och skador. Genom att integrera säkerhetsprodukter i lagermiljön visar RoyalDesign sitt engagemang för att prioritera sina anställdas välbefinnande och säkerhet.

Om Royal Design

Royal Design är en framstående aktör inom inredningsbranschen med fokus på att erbjuda kvalitativa produkter och inspirerande design till sina kunder. Företaget har etablerat sig som en pålitlig destination för kunder som söker stilfulla och funktionella inredningsprodukter för sina hem och arbetsplatser.

Vill du se fler projekt?