Skip to main content

Sodexo, känt för sina serviceinriktade tjänster, stod inför en spännande utmaning när de skulle investera i ett nytt lagersystem för en av sina verksamheter. RMS levererade en omfattande lösning som inkluderade pallställ, en entresol och hyllställ, samt säkerhetsprodukter och utbildning i lagersäkerhet för personalen.

160

Entresol på 160kvm

4000

ca 4000 pallställ leverades

100

Vi leverade ca 100st hyllställ

Modernisera lagerverksameheten

När Sodexo bestämde sig för att flytta till nya lokaler var det ett stort steg mot att modernisera och anpassa sin verksamhet till nya krav och behov. För att möta de ökade kraven på effektivitet och funktionalitet i deras lager behövde de en lösning som var skräddarsydd för deras specifika verksamhet. RMS Lagerinredningar steg in som en pålitlig partner för att leverera och installera det nya lagersystemet.

Samarbete & Lageroptimering

Genom att samarbeta med RMS kunde Sodexo säkerställa att deras nya lagersystem uppfyllde deras specifika krav och behov. Med en skräddarsydd lösning som inkluderade hyllställ, säkerhetsprodukter, pallställ och entresol kunde Sodexo optimera sin lagerverksamhet och säkerställa en smidig fortsättning av sin verksamhet.

Framtidssäkrar verksamheten

RMS levererade en omfattande serie säkerhetsprodukter, inklusive stolp- och gavelskydd, som bidrog till att skapa en trygg arbetsmiljö hos Sodexo. Genom att investera i dessa produkter kunde Sodexo effektivt optimera sitt lagerutrymme och garantera att deras varor hanterades med högsta säkerhetsstandard

Innovativ Lagerhantering

För att hantera den ökande volymen av produkter och material behövde Sodexo en lagerlösning som kunde erbjuda tillräckligt med lagringsutrymme utan att behöva expandera lagret fysiskt. RMS erbjöd en lösning som inkluderade pallställ för att organisera och lagra pallar med produkter samt en entresol för att skapa extra lagringsutrymme ovanför befintliga golvytor.

Om Sodexo

Sodexo är ett globalt ledande företag inom integrerade servicelösningar, som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom mat, faciliteter och hantering av fastigheter samt andra serviceområden. Företaget har en betydande närvaro över hela världen och betjänar en mångfald av kunder inom olika branscher, inklusive företag, offentliga institutioner, sjukvård, utbildning och mer.

Vill du se fler projekt?