Skip to main content

Hissautomater ökar lagringskapaciteten & optimerar plocktiden

RMS erbjuder i samarbete med Modula Sverige AB hissautomatlösningar från producenten som idag växt till att bli en av världens största inom segmentet.

01.

02.

03.

Modula hissautomations- lösningar

Modula har ett brett utbud av hissautomater i olika modeller och storlekar för att möta olika behov och krav. Oavsett om det handlar om smådelar, kartonger eller pallar, har Modula en lösning som passar. Spana in Modula’s utbud av hissautomater nedan.

Modula Lift
Modula Slim
Modula Next
Modula Pallet
Modula Klimat & Renrum

Fördelarna med Modula Hissautomater

Modula hissautomater optimerar vertikalt utrymme för att minska behovet av horisontell golvyta, vilket frigör värdefullt utrymme i lager eller produktion. Snabb åtkomst till lagrat material minskar plocktider och ökar produktiviteten, medan avancerade säkerhetsfunktioner, som låsbara dörrar & användarautentiseringssystem, säkerställer trygghet.

Sortiment omfattar olika modeller, från Modula Lift för smådelar till Modula OnePick för automatisk plockning av enskilda artiklar. Oavsett vilken Modula Hissautomat du väljer kan du lita på en pålitlig och effektiv lösning för din materialhantering. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur Modula Hissautomater kan förbättra din verksamhet.

RMS Säljteam

Vårt team av projektsäljare säkerställer att våra kunder får tillgång till marknadens bästa hissautomater från Modula.

Håkan Thalén

Projektsäljare | Stockholm

Rami Isho

Projektsäljare | Eskilstuna

Nicolas Duran

Projektsäljare | Göteborg

Personal bild

Nicklas Fredriksson

Projektsäljare | Eskilstuna

personalbild

Dick Wahlin

Projektsäljare | Stockholm

Martin Winsnes

Projektsäljare | Eskilstuna

Prisförslag? Börja här – vi projekterar små som stora lagerlokaler.

VILL DU VETA MER INNAN DU HÖR AV DIG?

Vad har människor för frågor gällande Hissautomater?

Hur lång är levereranstiden?

Efter godkänt ordererkännande är leveranstiden ca 10 veckor från beställning innan installationen börjar.

Vilka typer av företag kan dra nytta av en hissautomat från Modula?

Företag i olika branscher och storlekar kan dra nytta av Modulas hissautomater, vilket inkluderar tillverkning, distribution, logistik, detaljhandel och en rad andra sektorer. Oavsett om det handlar om att hantera smådelar i en produktionslinje, optimera orderplockning och distribution i en lageranläggning eller förbättra butiksorganisationen i detaljhandeln, erbjuder Modulas hissautomater skräddarsydda lösningar för att effektivisera och optimera materialhantering och lagerhantering.

Vilka fördelar erbjuder en hissautomat från Modula?

En hissautomat från Modula erbjuder flera fördelar, inklusive effektivt utnyttjande av utrymme, snabb och exakt plockning, ökad lagringskapacitet och förbättrad arbetsmiljö genom minskad fysisk belastning. Genom att organisera lagret vertikalt frigörs värdefull golvyta, medan den automatiserade plockningen minimerar plocktider och ökar produktiviteten. Dessutom möjliggör den ökade lagringskapaciteten effektivare hantering av inventeringen på samma plats, samtidigt som den minskar den manuella hanteringen och därmed förbättrar arbetsmiljön.

Kan Modula integreras med olika typer av lagersystem och ERP-system?

Ja, Modulas hissautomater kan enkelt integreras med ert befintliga ERP eller WMS för att passa era specifika behov och krav.
Integrationen gör att automationen sömlöst knyter samman processerna i er verksamhet.

Är installationen av en hissautomat från Modula komplicerad?

Installationen av en hissautomat från Modula är relativt enkel och sker vanligtvis under övervakning av Modulas experter. De flesta installationer kan genomföras på kort tid utan att störa den dagliga verksamheten.