Skip to main content

Aditro Logistics

RMS har varit en nyckelspelare i Aditro Logistics optimering av den nya lagerlokalen i Rosersberg. Totalt har 24 000 meter balk levererats, för att skapa en yta på 12 km hyllställsyta. Vår lösning har utformats med flexibilitet för att möjliggöra enkel utbyggnad och expansion av lagret i takt med företagets tillväxt.

40.000

Lagret över 40.000 kvm stort

12

Vi leverade 12 km hyllställsyta

24.000

24 000 meter balk leverades

Växande lager med ambitioner

Som en betydande aktör inom tredjepartslogistik var det kritiskt för Aditro att ha en lösning som var både flexibel och effektiv för att möta deras växande behov. Vi är stolta över att ha bidragit till Aditros framgång genom att tillhandahålla den perfekta lösningen för deras nya expansion i Rosersberg. Utmaningen bestod i att utforma en lösning som inte bara optimerade lagerytan utan också främjade en smidig och säker arbetsmiljö för Aditros personal.

Funktionalitet i fokus

Funktionalitet är i fokus vid utformningen av Aditro´s nya lager. Med över 24 000 meter balk har vi skapat en flexibel och anpassningsbar lagermiljö som enkelt kan skalas upp eller ner efter behov. Hyllplanen är justerbara för att passa olika typer av gods och underlättar därmed organisationen och hanteringen av varierande produkter.

Optimal lagerhantering

Vår Superhylla-lösning bidrar till en optimal lagerhantering genom att öka effektiviteten och minska tidsåtgången för att lokalisera och plocka varor. Genom att maximera tillgänglig lageryta minimerar vi även onödigt spill och ökar flödet av varor, vilket bidrar till att optimera Aditro Logistics verksamhet.

Säker arbetsmiljö

Lagerlösningen till Aditro är utrustad med ryggplåt för extra stabilitet och säkerställer därmed att lagret är säkert för användning. Genom att minimera risken för olyckor och skador skapar vi en trygg arbetsmiljö där personalen kan fokusera på sitt arbete utan att behöva oroa sig för potentiella risker.

Överblick över lagerhyllor i ett tomt lager
Lagerhyllor i ett lager

Om Aditro Logistics

Aditro Logistic är ett ledande företag inom logistikbranschen som erbjuder skräddarsydda lösningar för lagring och distribution. Med sin expertis och innovativa tillvägagångssätt hjälper de företag att optimera sina logistikprocesser och maximera effektiviteten i sina lagerlokaler.

Aditro Logistic logotyp

Vill du se fler projekt?