Skip to main content

Söder Sportfiske

Söder Sportfiske, känt för sina sportfiskeutrustning och tillbehör, stod inför en spännande utmaning när de skulle flytta till ett nytt lager. Återigen valdes RMS för att leverera en omfattande lösning som inkluderade pallställ och hyllställ, samt säkerhetsprodukter.

770

770 st hyllställ leverades & monterades

60

60 pallställ leverades

Tillförlitlighet & expansion

Söder Sportfiske är en återkommande kund som vi tidigare har hjälpt med att optimera deras lagerkapacitet genom att leverera hyllställ och pallställ. Tidigare har vi stöttat dem vid deras flytt till Årsta, och de har uttryckt stor nöjdhet med vår leverans och service. Med deras senaste expansionsplaner valde de att återigen samarbeta med RMS för att installera nya Superbo och Superhyllan på deras nya lagerlokal. Detta samarbete är ett tydligt bevis på det förtroende och den tillförlitlighet som vårt företag har etablerat med Söder Sportfiske.

Förbättrad & utökad lagerhantering

RMS skräddarsydda lösning för Söder Sportfiske säkerställde att deras nya lagersystem inte bara mötte utan överträffade deras specifika krav och behov. Genom att integrera hyllställ, säkerhetsprodukter och pallställ i den innovativa lösningen kunde Söder Sportfiske optimera sin lagerverksamhet och säkerställa en smidig drift av sin verksamhet.

Trygg & effektiv arbetsmiljö

RMS lösning inkluderade hyllställ och pallställ för att effektivt organisera och förvara mindre och större varor. Dessutom levererades säkerhetsprodukter såsom stolp- och gavelskydd för att skapa en trygg arbetsmiljö. Genom att investera i dessa produkter kunde Söder Sportfiske inte bara optimera sitt lagerutrymme utan också säkerställa en smidig och säker hantering av sina varor.

Om Söder Sportfiske

Söder Sportfiske är en väletablerad butik och onlinehandlare som specialiserar sig på sportfiskeutrustning och tillbehör. Butiken erbjuder ett brett utbud av produkter för alla typer av fiske, från havsfiske till sötvattensfiske och flugfiske. Utöver försäljningen av fiskeutrustning erbjuder Söder Sportfiske även rådgivning och expertis för att hjälpa kunderna att välja rätt utrustning för deras specifika fiskebehov.

Vill du se fler projekt?