Skip to main content

Motonet, en tongivande leverantör inom fordonsprodukter, ställdes inför en betydande utmaning när det blev nödvändigt att utöka lagringskapaciteten i deras butik i Örebro. För att svara på den ökande efterfrågan krävdes en effektiv och skräddarsydd lösning för det nya lagret. Det var då RMS Lagerinredningar trädde in för att ta sig an uppdraget.

19

Leverans på 19st sektioner pallställage

285 kvm

Hyllställsentresol på 285kvm

3000kg

Klarar av 3000kg/sektion

Optimerad lagring för tillväxt

Motonets behov av att utöka sin lagringskapacitet för att hantera den växande mängden reservdelar till bilar och andra artiklar, både för butik och online-beställningar, var ett projekt som krävde noggrann planering. Projektet inkluderade installation av en hyllställsentresol som var ett helt nytt projekt, samt en del pallställage från RMS Lagerinredningar.

Effektiv lagerhantering

Med den nya lösningen från RMS Lagerinredningar har Motonet nu möjlighet att hantera den växande volymen av reservdelar på ett effektivt sätt. Den noggranna planeringen och det nära samarbetet mellan Motonet och RMS har resulterat i en optimal lösning som möter Motonets behov och förbereder dem för framtida tillväxt.

Ökad arbetsyta

Hyllställsentresolen möjliggör att man kan utnyttja den vertikala dimensionen som ger en betydande ökning av lagringskapaciteten samtidigt som arbetsyta och tillgänglighet bevaras intakt. Genom att dra nytta av fördelarna med entresolen har Motonet kunnat effektivisera sin lagerhantering och möta den ökande efterfrågan på sina produkter.

Om Motonet

Motonet är en välkänd leverantör av fordonsprodukter och tillbehör med verksamhet spridd över flera platser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter för fordonsägare och entusiaster, från reservdelar till tillbehör och verktyg. Med fokus på kvalitet och tillförlitlighet har Motonet etablerat sig som en pålitlig destination för kunder som söker högkvalitativa produkter till rimliga priser.

Vill du se fler projekt?