Skip to main content

Skydd & säkerhets-produkter för säkra lagermiljöer

RMS erbjuder ett omfattande sortiment av skydd och- säkerhetsprodukter för lagret, med allt du behöver för att säkerställa en trygg och effektiv arbetsmiljö.

Närbild på ett rött gavelskydd i ett lager

RMS har ett brett utbud av skydd och- säkerhetsprodukter för hela ditt lager. Hos oss hittar du allt från stolpskydd, entresolsskydd till säkerhetsräcken. Våra skydd och säkerhetsprodukter är idealiska för olika branscher, inklusive industri, e-handel, detaljhandel och mer.

Vi förstår vikten av rätt tillbehör och verktyg för att underlätta arbetet och hanteringen på ditt lager. Därför erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa produkter som är utformade för att optimera säkerheten. Hos oss hittar du allt du behöver för att maximera säkerheten och effektiviteten på ditt lager.

Stolpskydd
Rött stolpskydd åtsittande på botten av ett pallställ
Gavelskydd
Närbild på gult gavelskydd till hyllställ
Halvpallsinlägg
Säkerhetsräcke
Gula skyddsräcken längs väggen/gångbana i ett lager
Pelarskydd
Pelarskydd runt pelare i en utomhusmiljö
Påkörningsskydd
Gult påkörningskydd vid trappa i ett lager
Entresolskydd
Produktbild på ett gult entresolskydd
Kollisionsvakt
Truckskydd
Pallstopp
Pallstopp i ett pallställage
Rasskydd
Närbild på rasskydd på baksidan av ett pallställage
Plåtplan
Produktbild på plåtplan till ett pallställage

RMS Team

Vårt team av projektledare, konstruktörer, lagerarbetare och montörer ser till att våra kunder alltid tar del av de bästa skydd & säkerhetsprodukterna på marknaden.

personalbild

Martin Wisnes

Projektsäljare

personalbild

Dariusz Przybylak

Lageransvarig

Personal bild

Gabriel Kluska

Montagetekniker

personalbild

Krystian Rusin

Montagetekniker

Joakim Gurman

Besiktningsman & Utbildare

Prisförslag? Börja här – vi projekterar små som stora lagerlokaler.

VILL DU VETA MER INNAN DU HÖR AV DIG?

Vad har människor för frågor gällande skydd & säkerhetsprodukter?

Behöver jag ha genomskjutningsskydd på mitt pallställ?

Ett pallställ skall vara försett med skydd som förhindrar att pallar skjuts genom stället (s.k. genomskjutningskydd), om det inte är uppenbart onödigt. 8 §, bil. A, pkt 3.2 (AFS 2006:4).

Vad är syftet med stolpskydd och gavelskydd?

Stolpskydd och gavelskydd används för att skydda stolpar och gavlar från skador som kan uppstå till följd av påkörningar av fordon eller annat rörligt gods. Deras huvudsakliga syfte är att förhindra olyckor och minska risken för personskador samt skydda lagerutrustningen.

Vilka typer av påkörningsskydd finns det?

Det finns olika typer av påkörningsskydd, inklusive skyddsräcken, stolpskydd, gavelskydd och pelarskydd, som alla är utformade för att skydda olika områden och strukturer.

Behöver jag skyddsräcken?

Skyddsräcken är en viktig komponent för att skapa en säker arbetsmiljö, skydda din personal och förhindra fallolyckor från höga platser som entresoler eller mezzaniner. Om din verksamhet har arbetsplatser eller gångvägar som ligger högt ovan marken är det starkt rekommenderat att installera skyddsräcken för att minimera risken för krockskador och uppfylla arbetsmiljölagstiftningens krav på säkerhet.

Vilken typ av material används vanligtvis för att tillverka rasskydd?

Rasskydd tillverkas ofta av robusta material som stål eller aluminium för att säkerställa tillräcklig hållbarhet och stabilitet.

Varför är truckskydd viktiga i ett lager?

Truckskydd är avsedda att skydda byggnader, inventarier och personal från kollisionsskador orsakade av gaffeltruckar eller andra fordon. Genom att installera truckskydd minskar man risken för olyckor och skador i arbetsmiljön.