Skip to main content

Säkerhet & Kvalite i Varje Montage

Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Med över 30 års samlad erfarenhet är vi stolta över att vara experter inom lagerinredningar. Oavsett om det gäller nyinstallationer, ombyggnationer eller planering för verksamhetsflytt, kan du lita på oss för att leverera professionella och skräddarsydda lösningar som uppfyller dina krav. Vårt mål är att säkerställa att varje produkt levereras och monteras enligt högsta standard och i rätt tid.

Från nyinstallation till demontering

När det är dags för förändring eller uppgradering av din lagerinredning, kan du lita på oss för att ta hand om hela processen från installation till demontering. RMS är experter på lager, tveka inte att ta kontakta med oss för rådgivning.  Vi finns här dig.

Montagetekniker som lyfter upp och lägger i nätplan i ett pallställage

Kompetens inom montering

Med ett brett nätverk av erfarna montörer, både internt och genom externa samarbetspartners, garanterar vi att varje installation uppfyller strikta branschnormer och krav. Vi tillhandahåller resurser som matchar dina behov. Våra installationer utförs av certifierad personal för att säkerställa optimal kvalitet och säkerhet. Vid behov kan vår montageavdelning hjälpa till med demontering och omplacering av förvaringssystem.

RMS Montagetekniker

  • Kunskap om gällande normer och standarder för lagerinredningar.
  • Tillgång till RMS:s dokumentationsbibliotek med tekniska beskrivningar och montageanvisningar på de flesta förekommande ställagetyper som finns på den nordiska marknaden
  • Truckförarbevis och certifikat för ”Heta arbeten”
  • ID06 och SSG
  • Utbildade inom montage och säkerhet
  • Relevant skyddsutrustning

Våra partners

Boka  Montage