Skip to main content

KitchenTime

I Kjula, där varje kvadratmeter räknas, utmanades KitchenTime att expandera sitt lagerutrymme för att optimera lagringskapaciteten och hantera sina produkter smidigt. RMS tog sig an utmaningen för att skapa en lagerlösning som utökar lagringskapaciteten.

5800

Vi leverade & monterade ca 5800 pallplatser

10

10 meter höga

Utökad lagerkapacitet vid expansion

KitchenTime och Granit tog ett stort steg framåt när de beslutade att konsolidera logistiken, vilket innebar en utmaning när det gällde att optimera och utöka lagringsutrymmet för KitchenTime. Med den växande verksamheten behövde de en lösning som inte bara kunde möta deras nuvarande behov utan också anpassas för framtida tillväxt. Därför vände de sig till RMS för att skapa en effektiv pallställs-lösning som skulle passa deras unika situation och bidra till deras långsiktiga framgång.

Mer plats & organiserat lager

Med de nya pallställen kunde vi maximera utrymmet och optimera lagringskapaciteten i KitchenTime´s lager. Genom att använda pallställ kan vi organisera och stapla pallar vertikalt, vilket frigör golvyta och skapar mer utrymme för lagring av varor. Denna lösning löste KitchenTime´s utmaning och utnyttjar varje tillgänglig yta på ett effektivt sätt.

Säkerhetsförstärkning

Installationen av stolpskydd och gavelskydd säkerställer en robust skyddsnivå. Installationen skapade en tryggare arbetsmiljö för personalen, samtidigt som kostnaderna för reparation och underhåll av lagerutrustningen minskar avsevärt. Dessa skyddsåtgärder garanterar en effektiv och säker drift av lagret.

Om KitchenTime

KitchenTime är en onlinebutik som specialiserar sig på köksprodukter och köksredskap. Grundat 2010,  har KitchenTime vuxit till att bli en av de ledande återförsäljarna av köksprodukter i Norden. Med ett brett sortiment av produkter, från köksredskap och köksmaskiner till köksinredning och porslin, erbjuder KitchenTime kunderna möjligheten att hitta allt de behöver för sitt kök på en och samma plats.

Vill du se fler projekt?