Skip to main content

Vi är lagerinredningsexperter

Vi levererar det som behövs för att göra din lagermiljö säker, effektiv, hållbar & lönsam.

RMS är din pålitliga partner för högkvalitativ lagerinredning. Vi erbjuder den mest omfattande och anpassningsbara portföljen av lagersystem för att möta dina specifika behov. Med över 30 års erfarenhet och en passion för kvalitet kan du lita på att vi levererar förstklassiga lösningar som optimerar ditt lager till fullo.

Om RMS Lagerinredningar

Sedan starten 1991 har vi på RMS vuxit med en imponerande stadighet och stabilitet, precis som våra innovativa lösningar för lagerinredning och lagerhantering.

Från början stod RMS för Rogers Montage & Svets, med fokus på svetsning av maskinstativ. Sedan 2012 har RMS Lagerinredningar fokuserat mer på försäljning av lagerinredningar. Idag arbetar vi med de främsta aktörerna på marknaden för att kunna erbjuda dig lösningar av högsta kvalitet.

Oavsett var du befinner dig kan du lita på oss för att leverera pålitliga och hållbara lösningar. Med vårt huvudkontor och centrallager i Eskilstuna, samt två säljkontor i landet, kan vi erbjuda lokal support för att säkerställa att dina behov är uppfyllda.

33 år i branschen

Med 33 år i branschen har vi gedigen erfarenhet & kunskap för att möta dina behov.

5000+ projekt

Vi har genomfört över 5000 projekt och är redo att ta oss an ditt nästa utmanande projekt.

2000+ kunder

Med över 2000 nöjda kunder har vi en beprövad erfarenhet av att leverera kvalitativa lösningar som möter våra kunders behov och förväntningar.

25+ anställda

Med över 25 dedikerade medarbetare är vi rustade för att möta våra kunders behov. Vårt team består av experter inom olika områden.

Komplett sortiment

Vi erbjuder ett brett utbud av lagerinredningar för LEAN-produktion och system för pallhantering, småplock och långgodshantering som gör din logistik effektiv.

Miljö & Hållbarhet

Vi strävar efter hållbarhet och samarbetar med miljövänliga leverantörer. Som stolta innehavare av Svensk Miljöbas diplom är vi engagerade i att främja hållbar utveckling.

Från start till mål

Oavsett företagsstorlek är vi din pålitliga partner från start till mål när det gäller ditt lagersystem. Från den första rådgivningen till montering av ditt nya lagersystem.

Bred kunskap och engagemang

RMS Lagerinredningar är inte bara ett företag, det är ett välfungerande team av erfarna och skickliga medarbetare. Varje individ är dedikerad till att skapa hållbara lagerlösningar av högsta kvalitet. Som också är skräddarsydda efter dina unika behov och krav. I vår arbetsmiljö föds grunden till ditt framtida lager, där varje detalj är noggrant genomtänkt och varje element är designat för att maximera effektiviteten och säkerheten.

Vi erbjuder den mest omfattande och anpassningsbara portföljen av lagersystem för att möta dina specifika behov. Med vår passion för kvalitet och vår breda erfarenhet kan du lita på att vi levererar förstklassiga lösningar som optimerar ditt lager.