Skip to main content

Grenställ är ett robust lagringssystem för förvaringsmaterial 

Våra grenställ är utformat för att hantera långa och skrymmande förvaringsmaterial såsom trä, metallplåtar, balkar, byggmaterial och även tunga laster.

01.

02.

03.

Våra grenställ erbjuder flexibilitet med justerbara armar som kan anpassas beroende på vikt och storleken på godset. Våra grenställ är skräddarsydda för att möta dina specifika behov av höjd, djup och bärkraft. Dessutom erbjuder vi mångsidiga tillbehör såsom tak och balkar för kontinuerliga lagringsytor.

Det smala och effektiva designen ger en hög lagringskapacitet på minimal golvyta, vilket är idealiskt för trånga lagerutrymmen. De är tillverkade i högkvalitativ pulverlack eller varmförzinkade för att säkerställa hållbarhet, även vid utomhuslagring.

Ett av många företag som RMS Lagerinredningar hjälpt med projektering.

350

Totalt över 350 meter grenställ

6

6m höga grenställ

300

Kapacitet på 300kg/arm

– Postnord behövde en lösning för att förvara långa skivmaterial och tungt gods. Grenställ visade sig vara det perfekta alternativet med sin robusta och hållbara design. Dess smala och effektiva utformning möjliggör hög lagringskapacitet på minimal golvyta, vilket är idealiskt för trånga lagerutrymmen. RMS levererade grenställ för både inomhus- och utomhusbruk, totalt över 350 meter med 6 meters höjd och kapacitet på 300 kg per arm.

Grenställ med blåa och orangea detaljer i en lagermiljö

RMS Team

Vårt team av projektledare, konstruktörer, lagerarbetare och montörer ser till att våra kunder alltid tar del av de bästa grenställen på marknaden.

personalbild

Martin Winsnes

Projektsäljare

personalbild

Fredrik Skoog

Konstruktör

personalbild

Dariusz Przybylak

Lageransvarig

personalbild

Andriy Stadnyk

Montagetekniker

personalbild

Illia Razumov

Montagetekniker

Prisförslag? Börja här – vi projekterar små som stora lagerlokaler.

VILL DU VETA MER INNAN DU HÖR AV DIG?

Vad har människor för frågor gällande Grenställ?

Vilka typer av material kan lagras i grenställ?

Grenställ är lämpliga för lagring av långa och skrymmande material som trä, metallplåtar, balkar, byggmaterial och tunga laster. Deras mångsidighet gör dem till en idealisk lösning för olika industriella behov.

Vilka fördelar erbjuder grenställ jämfört med andra lagringsalternativ?

Grenställ erbjuder hög lagringskapacitet på minimal golvyta tack vare sin smala konstruktion. De är flexibla och skräddarsydda för att möta specifika behov av höjd, djup och bärkraft, vilket ger en effektiv och platsbesparande lagerlösning.

Är grenställ lämpliga för utomhusbruk?

Ja, grenställ kan vara tillverkade med varmförzinkad design eller högkvalitativ pulverlackering som gör dem lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk. Deras robusta konstruktion och väderbeständiga ytbehandling gör dem hållbara i olika miljöer.

Vilka tillbehör finns tillgängliga för grenställ?

Förutom balkar och justerbara armar kan även tak vara ett viktigt tillval för grenställ, vilket skyddar lagret från väder och yttre påverkan. Taket ger också en mer strukturerad och skyddad lagringsmiljö, särskilt vid utomhusbruk, och kan vara ett värdefullt tillägg för att öka hållbarheten och funktionaliteten hos grenstället.