Skip to main content

Projektering för effektiva lagerförhållanden

Vi på RMS är experter när det gäller att optimera lager och lagerverksamheter för att uppnå maximal effektivitet. Oavsett om det handlar om att överväga ett nytt lagersystem eller uppgradera ett befintligt, så tar vi fram den bästa lösningen för dig. Vi är din pålitliga partner för en trygg och kompetent lagerhantering.

Vi har erfarenheten och den ständiga strävan efter innovation som krävs för att förstå exakt vad din verksamhet behöver. Från att noggrant kartlägga din lokala situation till att skapa optimala layouter som förbättrar smidighet och effektivitet, tar vi hand om varje steg i processen.

Behovsanalys

Vår första prioritet att förstå din verksamhet och dina behov när det gäller lagerhantering. Vi genomför en analys för att kartlägga dina förutsättningar, från tillgänglig yta till de specifika krav som din verksamhet ställer på lagret. Utifrån denna analys tar vi fram en lösning.

01

Design & konstruktion

Med insikten från din behovsanalys designar våra konstruktörer den perfekta lagerlösningen för att optimera din verksamhets effektivitet och funktionalitet, med varje detalj noggrant beaktad för att säkerställa att ditt lager möter dina krav på bästa sätt.

02

Installation och montering

Efter att din skräddarsydda lagerlösning är designad och godkänd, tar vårt erfarna montörsteam hand om installationen. Vi följer strikta kvalitetsstandarder och säkerhetsprotokoll för att säkerställa att din lagerlösning monteras korrekt och enligt planerna.

03

Från idé till färdigt lager

Vi är med dig genom hela resan när det gäller att förverkliga dina lagerprojekt. Från den inledande behovsanalysen till att ställaget är på plats, arbetar vi nära för att säkerställa att varje aspekt av ditt lager möter dina specifika krav och behov. Vi upprätthåller en kontinuerlig dialog med dig som kund och vi är alltid redo att svara på dina frågor och funderingar.

Visuella lösningar för optimala lagerutrymme

Vi tar ditt lagers projektering till nästa nivå med ritningar, som ger realistiska visualiseringar av din framtida lagermiljö. Genom noggrann analys och justeringar säkerställer vi den optimala lösningen för dina behov och krav. Med våra ritningar kan vi utforska alternativ och finjustera varje aspekt av lagerutformningen för att skapa det perfekta lagerutrymmet för dig.

Närbild på pallställage
Montagetekniker som installerar pallställage

Smidiga Leverans- & Monteringsprocesser

När beslutet är taget, tar vi hand om resten. Vi planerar och koordinerar leveranser och montage för att säkerställa en sömlös process. Många av våra kunder väljer att låta oss ta hand om monteringen av inredningen, vilket ger både dig och oss trygghet i att allt fungerar enligt plan och att resultatet är hållbart över tid.

Montage

Boka Projektering