Skip to main content

Nordic Nest

Nordic Nest, en ledande aktör inom inredningsbranschen stod inför en betydande utmaning, att optimera sitt lager för att matcha den eskalerande efterfrågan från sina kunder. För att tackla denna utmaning valde de att samarbeta med RMS Lagerinredningar.

20.000

Lagret över 20.000 kvm

1900

Vi leverade en entresol på ca 1900 kmv

500

kapacitet på 500 kg per kvadratmeter

Effektivt utrymme

Projektet krävde noggrann planering och anpassning för att skapa en entresol som skulle utnyttja den tillgängliga takhöjden maximalt, samtidigt som den befintliga golvytan och hyllställen för varor behölls intakta. Genom ett nära samarbete och skicklig planering lyckades RMS Lagerinredningar och Nordic Nest skapa en optimal lösning.

Bild underifrån på gula och svarta räcken på ett entresolplan

Ökat lagringskapacitet

Med den nya entresolen i Kalmar har Nordic Nest lyckats öka sin lagringskapacitet avsevärt. Genom att dra nytta av den vertikala dimensionen möjliggör entresolen en betydande ökning av lagringskapaciteten utan att kompromissa med arbetsyta eller tillgänglighet.

Effektiv lagerhantering

RMS entresol är en skräddarsydd lagerlösning som erbjuder en effektiv och smart användning av tillgängligt utrymme. Den är utformad för att passa Nordic Nest’s specifika behov och erbjuder en flexibel arbetsmiljö där varor kan lagras och hanteras på ett organiserat och effektivt sätt.

Om Nordic Nest

Nordic Nest är ett modernt e-handelslager och din inredningsbutik på nätet. Med sitt omfattande sortiment av inredningsprodukter erbjuder de kunderna en unik och mångsidig upplevelse när de handlar online. Genom att kombinera expertis inom logistik med ett stort urval av trendiga och kvalitativa produkter, strävar Nordic Nest efter att göra det enkelt och bekvämt för sina kunder att skapa sitt drömhem.

Vill du se fler projekt?