Skip to main content

Ahlsell, en tongivande leverantör inom bygg- och industrisektorn,  initierade ett projekt för sin kunds Metso’s räkning. De konstruerade en ny lagerhall för att tillgodose deras ökade behov av lagringskapacitet. RMS var med från idé till färdigt montage. För att optimera utrymmet och garantera en effektiv hantering av deras varor, installerades specialanpassade pallplatser.

2.640

över 2.640 kvm stort

1120

Vi leverade ca 1120 st specialanpassade pallplatser

Specialanpassad lösning

RMS skräddarsydde lösningar som exakt matchade Ahlsells unika krav och behov. Vi utrustade en lagerhall med cirka 1200 specialanpassade pallplatser av varierande storlekar, inklusive pallar på 1600×1600 mm och 2400×2400 mm. Dessutom anpassade vi halvpallsinlägg för att säkerställa en perfekt passform för de ovanliga måtten på pallarna. Resultatet blev en optimalt anpassad lagringslösning som helt mötte kundens specifika verksamhetskrav och garanterade effektivitet och säkerhet i deras lagermiljö.

Optimerat Utrymmesutnyttjande

Genom att prioritera både utrymme och effektivitet har vi utformat Ahlsells nya lager med målet att optimera utrymmet och maximera effektiviteten. Genom att integrera specialanpassade pallställ i lagerstrukturen kunde vi skapa en säker och välorganiserad lagringsmiljö som uppfyllde Ahlsells höga krav och behov.

Om Ahlsell

Aditro Logistic är ett ledande företag inom logistikbranschen som erbjuder skräddarsydda lösningar för lagring och distribution. Med sin expertis och innovativa tillvägagångssätt hjälper de företag att optimera sina logistikprocesser och maximera effektiviteten i sina lagerlokaler.

Vill du se fler projekt?